Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om printen duurzaam te maken.
Bezoek website

Epson

Zo ook met de ‘heat-free’ printers, waarmee je niet alleen tijd bespaart, maar ook tot wel 95% kan besparen op stroomkosten voor de printer.

Bij Belje.nl kun je ook terecht voor de duurzame en milieubewuste producten, om meer te doen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We werken graag mee aan een groene toekomst.

Lees verdericon lees verder
Blue Fiber is dé glasvezelleverancier van Noordoost-Nederland.
Bezoek website

Blue Fiber

Blue Fiber maakt betaalbaar glasvezel mogelijk, speciaal voor ondernemers. Ze realiseren een glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen in Noordoost-Nederland met een razendsnelle verbinding naar jouw bedrijfslocatie. Glasvezel is flexibel en gemakkelijk op te schalen in dataverkeer. Blue Fiber levert verschillende standaard snelheden, maar maatwerk is altijd bespreekbaar.

Belje.nl zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat jouw focus bij jouw business blijft. Wij nemen alles voor je uit handen en zorgen dat jij glasvezelinternet op jouw locatie ontvangt. Daarnaast leggen we contact met de aannemer en monitoren we jouw verbinding na aanleg. We regelen eigenlijk alles voor je.

Al 100 jaar is Brother een grote speler op de printermarkt.
Bezoek website

Brother

Al 100 jaar is Brother een grote speler op de printermarkt. Brother levert diverse Business solutions, voor een uiterst snelle printingservice. Zoals een Managed Print Service (MPS) programma, waarbij de klant betaalt per gemaakte afdruk, geavanceerde scanoplossingen en accurate printbeveiliging opties.

Bij Belje.nl adviseren we graag welk Managed Print Service programma geschikt is voor je bedrijf. Natuurlijk doen we dan ook de inrichting en beheer!

Bremer is een specialist voor alles tussen vloer en plafond op je kantoorlocatie.
Bezoek website

Bremer Kantoorcentrum

Gaat het om paperclips of volledige printsystemen, dan kan je bij Bremer terecht. Door de persoonlijke service, een eigen distributiecentrum en het uitgebreide assortiment van Bremer, zijn ze al 80 jaar een bekende naam in Noord-Nederland.

Belje.nl zit in hetzelfde pand als Bremer Kantoorcentrum. Daarom is de samenwerking optimaal. Vragen worden letterlijk over de schutting gesteld. Daardoor kunnen we snel schakelen bij het inrichten van een bedrijfslocatie.

CJ2 is een hosting- en datacenterdienstverlener voor B2B in Noord-Nederland.
Bezoek website

CJ2 Hosting

Door onze data en systemen te back-uppen naar een offsite datacenter, blijft er altijd data beschikbaar in het geval van een calamiteit.

CJ2 is een belangrijke ICT-sparringpartner voor Belje.nl en samen zorgen we ervoor dat je bedrijf altijd online en digitaal bereikbaar is.

Altijd op zoek naar de beste oplossing.
Bezoek website

Clearis

Als ondernemer weet je als geen ander dat grip op bedrijfsprocessen veel tijd, geld en frustratie kan kosten. Geen grip op die processen, betekent vaak ook geen grip op informatiestromen. En dat maakt het nemen van de juiste beslissingen lastig en staat groei in de weg.

Bij Clearis zijn we ervan overtuigd dat het stroomlijnen en optimaliseren van processen en informatiestromen de sleutel is naar succes voor elk bedrijf. Wij helpen met het vinden van die sleutel in de vorm van een maatwerkoplossing. Die bestaat uit daadkrachtige consultancy, vaak in combinatie met een standaard applicatie of onze adaptieve applicaties Cubus en LEA.

Lees verdericon lees verder
In no time gegarandeerd meer leads vanaf uw website.
Bezoek website

Mooiwurk

Wij zijn Mooiwurk; professionals op het gebied van webdesign & online marketing. Op zoek naar onderscheidend maatwerk webdesign met een commercieel doel? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Voor ‘veilig e-mailen’ is SecuMailer onze partner.
Bezoek website

SecuMailer

Door te e-mailen met de eenvoudige plugin van SecuMailer, ben je beschermd tegen phishing, datalekken en voldoe je ook nog eens aan de AVG wetgeving. SecuMailer is compatible met alle mailprogramma’s en Belje.nl doet de volledige installatie.

Privacy en security zijn hele belangrijke thema’s voor Belje.nl. Daarom adviseren we ook een veilig e-mailplatform te gebruiken. Laat ons zorgen maken over het installeren en onderhouden van SecuMailer, dan kun jij zorgeloos gaan mailen.

Wij werken ook samen met

Start met zorgeloos ondernemen

Bel 085 486 2371